Voor Werknemers.

Kies voor jouw gezondheid en welzijn

Herstel jouw energie en balans.

  • Merk je dat je ’s morgens moe wakker wordt en je uitgeput voelt voordat de dag start?
  • Voel je regelmatig negatieve emoties, zoals: lusteloosheid, gejaagdheid, somberte, verdriet, spanning en stress?
  • Merk je dat het je minder goed lukt om je te concentreren op werktaken?
  • Lukt het je minder goed om overzicht te bewaren en heb je het gevoel dat je achter de feiten aan loopt?
  • Merk je dat je weinig voldoening haalt uit je werk op het moment?
  • Merk je dat je taken begint uit te stellen?

Wanneer je iets herkent van bovenstaande, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wil je meer informatie?

Plan vandaag nog een vrijblijvend gesprek in.

2 + 13 =

Je werk, thuis en opvoeding beïnvloeden hoe je je voelt.

We helpen mensen weer volledig duurzaam hersteld aan het werk te krijgen, door middel van onze unieke combinatie van sport en psyche.

Kom sterker terug na burn-out en stress

Meer in je lijf, minder in je hoofd.

Wij geloven dat wanneer je in beweging komt, je minder in je hoofd gaat zitten. Je lijf vertelt je veel over je mentale en fysieke toestand. Door onze bewegingsinterventies leer je niet alleen pratend dingen op te lossen, maar ook door ze te ervaren. Dit helpt om oplossingen op te slaan in je lijf, waardoor je sterker en veerkrachtiger wordt.

Bewegen om nieuw gedrag aan te leren.

We zetten beweging in om gevoelens en gedachten uit te vergroten en om nieuw gedrag aan te leren. Door gedrag te spiegelen en uit te lokken tot ander gedrag, helpen we je situaties in je (werkende) leven weer aan te gaan. Onderzoek wijst uit dat je 90% van de informatie onthoudt wanneer je de geleerde kennis direct toepast.

Sporten in de studio of de natuur.

We hebben een sportstudio in Woudenberg waar je kunt sporten, maar we gaan ook buiten in de natuur aan de slag. Of het nu wandelen, hardlopen, fietsen of zwemmen is – we stemmen alles af op jouw niveau en behoefte. Door samen in beweging te komen, creëren we snel een klik en wederzijds vertrouwen, wat essentieel is voor een geslaagd traject.

Psychologische ondersteuning en bokscoaching.

Samen met Patrick, onze psycholoog, ga je dit avontuur aan. Wanneer trauma’s uit het verleden opduiken, biedt René agogisch boksen aan om deze aan te pakken. Daarnaast kunnen we, waar nodig, ons netwerk van professionals inschakelen, zoals fysiotherapeuten, osteopaten, relatietherapeuten, sportcoaches en psychomotorisch therapeuten.

Particulier traject.

Ben je enthousiast geworden en wil je dit traject aan gaan zonder je werkgever? Geen probleem, ook dan kun je bij ons terecht. Neem contact met ons op, en we bespreken samen de mogelijkheden.