Algemene voorwaarden.

PR Fit Support

Algemene voorwaarden psychologische hulp.

1. Algemene omschrijving

  1. 1.1  Aanmelding voor het traject kan via het intakeformulier.
  2. 1.2  De deelnemer is zelf handelingsbekwaam en derhalve wettelijk ook bevoegd om hetintakeformulier te ondertekenen.
  3. 1.3  Tijdens het intakegesprek wordt het intakeformulier besproken, wederzijdseverwachtingen en mogelijke doelen. Zowel de psycholoog als de hulpvrager bepalen

    na het intakegesprek of zij het hulpverleningstraject met elkaar aangaan.

1.5 Een therapiesessie duurt in principe 1 uur, tenzij anders is afgesproken.

2. Prijs- en betalingsvoorwaarden

  1. 2.1  De investering in psychologische hulp bedraagt € 90,00 per uur, tenzij anders is overeengekomen. De tarieven staan vermeld op www.pr-fitsupport.nl.
  2. 2.2  Facturering vindt plaats traject aan het einde van het traject.
  3. 2.3  Betaling te voldoen binnen 14 dagen na ontvangst van de factuur.
  4. 2.4  De psychologische hulp vindt in principe plaats bij de werknemer op het werk of thuis,tenzij anders is overeengekomen.
  5. 2.5  Er worden reiskosten in rekening gebracht. 31 cent per kilometer. De standplaats vande psycholoog is Nijkerk. Boven de 30 kilometer worden er extra € 25,00 kosten per rit in rekening gebracht.

3. Leveringsvoorwaarden

  1. 3.1  Een sessie kan 24 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd.
  2. 3.2  Wanneer een sessie verzuimd wordt (niet of niet op tijd geannuleerd), dan wordt€50,00 in rekening gebracht.
  3. 3.3  In geval van bijzondere omstandigheden bij de psycholoog, zoals ziekte, zal met dehulpvrager overlegd worden over een passende oplossing (bijvoorbeeld vervanging

    door een andere psycholoog of uitstel van het traject).

  4. 3.4  De hulpvrager is zelf verantwoordelijk voor zijn eigen gedrag en de consequentieshiervan, zowel tijdens als na de psychologische hulp.
  5. 3.5  De psycholoog en sportcoach worden getracht om informatie, die is opgedaan tijdensde sessies over de hulpvrager als persoon, met elkaar te delen.
  6. 3.6  De psycholoog heeft een geheimhoudingsplicht over de informatie die is opgedaan tijdens de sessies over de hulpvrager als persoon en zal deze zonder toestemming van de hulpvrager niet aan derden verstrekken, behoudens die situaties waarin of de hulpvrager of de psycholoog of derden gevaar lopen. De psycholoog zal in dat geval de schending van de geheimhouding melden bij de hulpvrager. De psycholoog en sportcoach worden getracht om informatie, die is opgedaan tijdens de sessies over dehulpvrager als persoon, met elkaar te delen.
  7. 3.7  De psycholoog volgt de beroepscode en het klachtenreglement van het SKJ.

PR Fit Support

Algemene voorwaarden sportcoach.

De overeenkomst die wordt aangegaan, is persoonsgebonden en niet overdraagbaar aan anderen.

Deze overeenkomst heeft betrekking op sportcoaching, dit wil zeggen een 1-op-1 training voor de duur van 60 (zestig) minuten, waarbij wordt gewerkt aan een, bij de start van het traject, persoonlijk vast te stellen trainingsdoel. De inhoud van de training wordt bepaald door de sportcoach, en de begeleiding wordt uitgevoerd naar beste inzicht, deskundigheid en vermogen. De sportcoach staat echter niet in voor het succes of behalen van de gestelde doelen.

Van de klant wordt verwacht dat hij of zij op de afgesproken datum en tijd aanwezig is, veranderingen in fysieke of mentale gezondheid meldt bij de sportcoach en te allen tijde de instructies van de sportcoach tijdens de training opvolgt.

De sportcoach is niet aansprakelijk voor niet behaalde resultaten, of wanneer, door welke oorzaak dan ook, de klant schade lijdt of op enigerlei wijze aan de klant toebehorende zaken verloren gaan.

Bij verhindering dient de afspraak minimaal 24 uur van tevoren te worden afgezegd. Indien de afspraak niet minimaal 24 uur van tevoren wordt afgezegd, worden de kosten voor een sessie in rekening gebracht. Op feestdagen vinden geen trainingen plaats, wanneer deze wel gepland staan vindt overleg plaats over verzetten. Bij ziekte en/of vakantie kan het voorkomen dat vervanging plaatsvindt, de sportcoach is niet verplicht dit van tevoren door te geven en/of te overleggen met de klant.

Prijzen voor de coaching staan vermeld op de website. PR Fit Support is gerechtigd de tarieven gedurende de looptijd te wijzigen.
Reiskosten bedragen €0,31 per kilometer vanaf standplaats Woudenberg. Boven de 30 kilometer worden er extra € 25,00 kosten per rit in rekening gebracht.

De sessies vinden plaats in de sportstudio in Woudenberg, tenzij anders overeengekomen. Wanneer de sessies elders plaatsvinden, wordt een BTW-percentage van 21% toegepast.

Trainingsschema’s, voedingsschema’s en andere documenten aangeleverd door de sportcoach zijn persoonlijk en niet bedoeld voor duplicatie en/of verspreiding aan derden.

Voor klachten kan de klant zich ten alle tijden melden bij de sportcoach.