Voor Werkgevers.

Ondersteuning bij Burn-out en stress

Investeer in gezonde werknemers.

Gezonde werknemers zijn van belang voor de werkgever. Wanneer werknemers gezond zijn, ervaren zowel de werkgever als de werknemer daar voordelen van. Werknemers ervaren een verbeterde fysieke gezondheid, mentale veerkracht en welzijn en meer energie en productiviteit. Voor werkgevers leidt dit tot: lagere ziektekosten en verzuim, betere prestaties en hogere productiviteit en een positieve bedrijfscultuur en verhoogde medewerkerstevredenheid.

  • Merk je dat het ziekteverzuimpercentage steeds oploopt binnen het bedrijf?
  • Heb je te maken met medewerkers die een ongezonde leefstijl hanteren en zich regelmatig ziek melden met mentale en fysieke klachten?
  • Heb je het vermoeden dat jouw medewerker niet goed omgaat met zijn of haar gedachtes en emoties?
  • Heb je het vermoeden dat jouw medewerker klachten heeft op het gebied van depressie, angst, burn-out, stress?

Wanneer je iets herkent van bovenstaande, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wil je meer informatie?

Plan vandaag nog een vrijblijvend gesprek in.

15 + 15 =

Iedereen zou vaker even stil moeten staan

We helpen mensen weer volledig duurzaam hersteld aan het werk te krijgen, door middel van onze unieke combinatie van sport en psyche.

Zorgvuldig herstel van werknemers

Wat wij bieden

Bij ons krijg je een unieke combinatie van beweging en psychologie die zowel de fysieke als mentale gezondheid van jouw werknemer bevordert. We zijn laagdrempelig en bieden maatwerk. Of het nu in onze sportstudio is, buiten, bij de werknemer thuis, of rondom de werklocatie – we passen ons aan wat het beste werkt voor jouw werknemer.

Meer dan traditionele begeleiding.

In plaats van een klassiek kantoorgesprek, geloven wij dat beweging helpt bij het makkelijker praten en zorgt dat informatie beter blijft hangen. Door samen iets te beleven, ontstaat er sneller een klik, essentieel voor een effectieve samenwerking en verandering.

Persoonlijke aanpak voor duurzaam herstel.

Tijdens het traject brengen we in kaart waar de werknemer tegenaan is gelopen, en bepalen samen wat nodig is om de toekomst met vertrouwen tegemoet te gaan. Dit omvat het aanleren van nieuwe copingstrategieën, met behulp van psychomotorische interventies en bokscoaching, zodat de werknemer duurzaam herstelt en weer met volle kracht aan de slag kan.