Filosofie

Missie:

We helpen mensen weer volledig duurzaam hersteld aan het werk te krijgen, door middel van onze unieke combinatie van sport en psyche.

Kernwaarden:

-        Outreachend: We schikken ons naar het belang van de cliënt en kunnen zowel thuis, op het werk, in de natuur, een inspirerende plek, op neutraal terrein of bij ons op kantoor. We zijn daarin heel ruimdenkend! We denken graag samen met jou buiten de vaste kaders, out-of-the box.
-        Creatief: We willen aansluiten bij het tempo wat past bij de cliënt en leveren naast onze standaardpakketten flexibele hulp. Daarin leveren we graag maatwerk. Denk aan de frequentie (aantal keren per week/maand) en de samenstelling van de pakketten. Je kunt ons ook per uur consulteren. We geven je bij een intake de mogelijkheid om je wensen aan te geven en houden daar rekening mee!
-        Zorgvuldig: We geloven niet in een Quick fix, maar willen kijken naar de kern van waar je bent vastgelopen en dagen je uit om daar stappen in te zetten. Daar nemen we zorgvuldig de tijd voor. We denken daarbij aan de toekomst en willen je genoeg tools meegeven om met vertrouwen de toekomst aan te gaan!
-        Verbindend: We werken graag samen met andere partijen. Denk aan contact onderhouden met de bedrijfsarts, huisarts, fysiotherapeut, homeopaat en osteopaat. We kijken breder dan wat we bieden: wanneer we merken dat er knelpunten zijn die wij niet voor je kunnen oplossen, dan helpen we je met het vinden van de juiste aanvullende hulp voor je. We zullen je ook aanmoedigen om na te denken over welke hulp passend voor je is.