Wie zijn wij?

René: Ik zal mezelf eerst voorstellen en iets meer vertellen over mijn eigen bedrijf Be Active & Fit. Sinds 2018 ben ik gecertificeerd personal trainer. Al vanaf jonge leeftijd heeft sport en alles wat ermee te maken heeft, mijn interesse. Ik heb zelf altijd veel gesport en merkte tijdens het samen sporten met anderen dat ik het heel leuk vond om mijn enthousiasme door te geven aan anderen en hen te motiveren om meer uit een training te halen. Dit resulteerde in het besluit om mezelf verder te gaan scholen in de fitnessbranche en tot het behalen van mijn diploma’s als fitness instructeur, small group trainer, fitness master, personal trainer en sinds 2023 als bokscoach. 
Ook ben ik toen gestart met mijn bedrijf Be Active&Fit, sinds mei 2021 hier in deze ruimte in het centrum van Woudenberg. Ik bied momenteel personal training, begeleid fitness- en boks lessen aan. Wat ik belangrijk vind, is om een veilige en vertrouwde omgeving om te trainen en te werken aan persoonlijke doelen te bieden aan mijn klanten. Ik stimuleer en motiveer tijdens de trainingen, maar motiveer klanten ook om in het dagelijks leven te kiezen voor een bewuste leefstijl met een goede balans tussen werk, thuis, sporten en een sociaal leven.
Mijn partner Joanne is gewichtsconsulent en zorgt voor voedingsadvies op maat binnen ons bedrijf.
Ik werk graag persoonlijk of in kleine groepen, zodat er ruimte is voor het persoonlijke verhaal van de klant. Dat is ook wat ik wil bieden aan mensen: ruimte geven aan wie jij bent en wat je meemaakt, en middels het sporten een sterker persoon terug te krijgen. Fysiek, maar ook mentaal.


Patrick: Ik ben werkzaam als zelfstandig psycholoog en daarnaast als gedragswetenschapper en ouderschapsbemiddelaar bij Stichting Timon. Mijn doel is om van PR Fit Support een succes te maken en daarbij zet ik mijn grootste drijfveer in; namelijk mensen helpen door samen met hen te zoeken naar handvaten en aanknopingspunten om een nieuwe balans te vinden in hun leven. Zelf ben ik in 2021 over de kop gegaan met de mountainbike en moest ik daarna omgaan met fysieke klachten zoals hoofdpijn en duizeligheid. Tegelijkertijd ben ik wel blijven werken totdat het fysiek niet meer lukte. Toen in die periode van gedwongen rust kwamen er ook overspannen klachten bij. Ik had te lang met veel stress mijn werk gedaan, zo bleek. In die periode heb ik ervaren hoe fijn het was om op meerdere vlakken ondersteund te worden, zowel mentaal als fysiek. Met goede ondersteuning kom je meer tot de persoon die je wilt zijn en neem je afscheid van de persoon die je was. Nu wil ik graag mijn ervaringen en kennis inzetten om andere mensen te helpen in dit proces richting herstel. Ik hoop mensen te helpen om uit de teleurstelling te komen van de fysieke en mentale klachten en ze te helpen om de kansen ervan te zien. Want als je goed met je klachten omgaat en luistert naar je lijf, dan is dat een enorme kans om een betere versie van jezelf te worden. Je mag namelijk ontdekken wat meer bij jouw behoeftes past, wat je energie geeft en ook kost. Zo kun je deze wijze lessen implementeren in jouw nieuwe levensstijl.